post

Wolves vs Sharks U19

Elődöntőig jutott az U19

Budapest, 2019.11.03.

44-13 (7-0, 21-7, 6-6, 10-0) arányban alul maradtunk az U19 bajnokság elődöntőjében a Budapest Wolves csapatával szemben. Bár az eredmény nem ezt mutatja, de végig keményen küzdöttek a srácok. Nem adták fel és sok jó pillanatunk volt. Nem volt a legjobb a kivitelezés, ezért nem tudtunk jobb eredményt elérni.


A szezonnak vége, de ez a csapat jó alapokat fektetett le a jövő U19-einek. Mindenki sokat tud tanulni a szezonból. A játékosok és az utánpótlás program is nagy utat tett meg az elmúlt pár évben. A szülők és a szurkolók ehhez nagyban hozzájárulnak. Köszönjük a szülőknek, hogy segítik az edzők munkáját, de leginkább azt, hogy bíztatják a srácokat, amikor játszanak. Köszönjük ezt a nagyszerű 2019-es szezont!

Although the score doesn’t look like we played hard, the kids battled all the way to end of the game. They competed and had a lot of great moments. We did not execute to our best ability and ultimately it didn’t allow us to come away with a better result. The season has come to an end after this game but this group has laid a solid foundation for the future u19 teams. It was a learning experience and everybody was able to take away from this experience. The kids and the program have come a long way from where it used to be. The parents and the fans are a big reason for their success as well. So thank you to all the parents who support us coaches and most importantly the kids who are out there playing hard every single weekend. Thank you for a great 2019 junior season.

Fotó: Szücs Ilona

A mérkőzés összefoglalója a MAFSZ Youtube csatornáján is elérhető, további összefoglalót az elődöntőkről a MAFSZ honlapján találtok.

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük