post

Nem sikerült az U19 finálé

2020. november 21-én rendezték a Junior bajnokság döntőjét Budapesten

A döntőben a GFA Cowbells volt Junior csapatunk ellenfele. A meccset a GFA Cowbells nyerte, az eredmény 28-14 (7-7, 13-7, 0-0, 8-0).

Andres Fernandez értékelése a döntőről:

Nem úgy alakult a döntő, ahogy szerettük volna. Ez megtörténhet, amikor két jó csapat játszik. A GFA Cowbells volt jobb aznap. Kemény ellenfél voltak, a játékosok és az edzőik is. Végrehajtották a játékokat, amikor kellett. Nekünk nem sikerültek a kulcsjátékok, ami az ellenfélnek volt köszönhető. A védelmünk remekelt és megadta nekünk az esélyt a győzelemre, de a futballban bármi megtörténhet. Nem ezt az eredményt akartuk, de büszkék vagyunk a játékosokra, nem adták fel egy pillanatra sem. Együtt küzdötték át magukat a jó és rossz pillanatokon. Jövőre kapunk egy újabb esélyt, hogy kiváló U19 szezonunk legyen.

Győr Sharks U19 2020

The U19 final did not go as we would have liked. That’s expected whenever there are 2 good teams playing. But the GFA Cowbells were better that day. They played hard and played well coached. They executed when they needed to. We did not execute when it mattered most and that was a credit to them. Our defense played lights out and they gave us a great chance to win the game but it happens. It’s football, anything can happen. It isn’t the result we wanted but we are proud of the kids and they did not quit one bit. They played together and went through the ups and downs during the game as a team. Next year is another chance to have another great U19 season.

A mérkőzés az alábbi linken nézhető újra:

Gratulálunk a GFA Cowbells-nek a bajnoki címhez.

Fotó: varadi-kiraly-foto.hu

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük