post

Wolves vs Sharks összefoglaló

A 2019-es HFL szezon második fordulójában a Cápák a tavalyi bajnok, a Budapest Wolves otthonába látogattak.

A mérkőzés elején megmutatták a Farkasok miért is lettek tavaly bajnokok. Az első negyedben 17-0-ra vezettek a győriek ellen. A második negyedben a Cápák védői rendre leparancsolták a pestiek támadóit, a vendégek pedig elkezdték felvenni a meccs ritmusát, aminek eredménye egy touchdown lett. A félidő előtt Jeremiah Aycock 55 yardos passzát Eric Ford húzta le, ami után maga az irányító vitte be a labdát az end zone-ba, így 23-7-es állással vonultak el a csapatok pihenni. A harmadik negyedben Eric Ford most be is ért a végzónába és 44-14-re szépítette az állást. Az utolsó negyedben Ráthonyi Kendének volt egy 45yardos futott TD-je, így végül 51-21-re módosult a végeredmény.
Sok hibát vétett a csapat, de sokkal jobb formát mutatott mindegyik alakulatunk a szezon első mérkőzéséhez képest. Nehezíti a védők dolgát, hogy nincs a csapatnak defense koordinátora és a szinte csak válogatott játékosokból álló Farkas támadósor a kisebb elváltásokat ki is használja.
A győri támadók viszont végig hosszú, kiegyensúlyozott driveokat vezettek, de a redzone offensen van még mit gyakorolni, hogy pontra is tudják váltani a támadás sorozatot. A special team is jól szerepelt. Sok munka vár még a Cápákra, de ami a legfontosabb, a srácok hozzáállására nem lehet panasz. A fiatal játékosok is kezdik felvenni a HFL ritmusát és kezdenek beilleszkedni. A csapat hosszú távú célja az építkezés és ilyen ellenfelek ellen lehet sokat tanulni és rutint szerezni.


Következő mérkőzésünk május 5-én lesz a nyúli sporttelepen a Budapest Cowbells ellen, amit most valóban közvetíteni fog a Digi Sport.

Eredmények

Csapat1234Elért pontszám
Wolves17621751
Sharks077721

Helyszín

Angyalföldi Sportcentrum
Budapest, Rozsnyay utca 4, 1139
Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük