post

Sharks vs Enthroners – Dustin Hawke Willingham értékel

Kemény ellenfél ellen kezdtük a szezonunkat, akit nagyon jól felkészítettek az edzőik.

Keményen játszottunk és együtt dolgoztunk a pályán, hogy jobb csapattá váljunk. Természetesen voltak playek, amiket szívesen visszacsinálnánk, de ilyen a foci, 11 emberre van szükség, akik teljes erőbedobással és akarattal végzik el a saját feladatukat, hogy sikeres legyen egy play. Voltak pillanatok a meccsen, amikor ezt meg is tettük, de ha a jövőben sikeresek akarunk lenni és el akarjuk érni a céljainkat, akkor meg kell tanulnunk, hogy minden egyes playben ezt tegyük.
Sokminden miatt büszke vagyok a csapatunkra, viszont most fel kell ráznunk magunkat és egyénileg, illetve egységként is jobbnak kell lennünk. A címvédő ellen játszunk Budapesten, 19-én és már nagyon várom a meccset. Ha a fociban ténylegesen a legjobb akarsz lenni, akkor a legjobb ellen kell megmérkőznöd, méghozzá szenvedélyesen és meghátrálás nélkül. Játékosként is a bajnokság legjobb csapata ellen szerettem játszani. Függetlenül attól, hogy nyertünk, vagy vesztettünk, soha nem adtam fel és mindig az járt a fejemben, hogy a másik csapat emlékezzen a nevemre és arra a tűzre, amivel küzdöttem. Remélem, hogy a srácaink ugyanezzel a mentalitással lépnek pályára 19-én.
Végül szeretném megköszönni a szurkolóknak, akik kijöttek a szezonnyitó mérkőzésünkre a kiváló támogatást, éreztük a tőlük kapott biztatást!

 

We started our season against a tough opponent who’s well coached and we played hard and worked together throughout the game to grow and get better as a TEAM. Certainly there were some plays we would love to have back but that’s American Football, it’s takes 11 guys DOING THERE JOB while giving 100% effort & 100% attitude for a single play to be successful. We did this at times throughout the game however, if we want achieve our goals in the future we must learn do this EVERY SINGLE PLAY.
I’m proud of our TEAM in many ways, now we must respond and get better both individually & collectively as a unit. We play the top team in Hungary on the 19th in Budapest and I’m very excited because if you truly want to become the best in American Football, you gotta play the best and do so valiantly with passion, purpose & an unrelenting spirit…. As a player, I used to love playing the top team in my league, because whether or not they beat us or we win, I’m NEVER giving up, I’m NEVER submitting & my mindset was that the team I played was ALWAYS going to remember my name, my spirit, my intelligence, my fire….. I hope our guys can walk into that stadium in Budapest on the 19th of April with the same mindset.
Thank you to the fans and spectators that attended our season opening game! Your support and energy were great!

Eredmények

Csapat1234OTTDElért pontszám
Sharks0007017
Enthroners177700431

Helyszín

Nyúli Sportpálya
Nyúl, 9082 Magyarország
Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük