post

U19 második forduló

A GFA Cowbells volt az ellenfél Nyúlon. Andres Fernandez értékel.

A hétvégi meccs nehéz volt, de tudtuk, hogy kemény ellenféllél nézünk szembe. Jól edzett és fizikális csapat a GFA Cowbells. A meccs elejét nem kezdtük jól, pedig egy kemény ellenfél ellen fontos a jó kivitelezés. A második és harmadik negyedben viszont jól végrehajtottuk a játékokat és megszereztük a vezetést. Sajnos a végén ez nem volt elég ahhoz, hogy a várt eredményt elérjük.
Ebben a rendhagyó évben is hajtanak a srácok és leküzdik a nehézségeket. Folyamatosan fejlődnek és két hét múlva készen fognak állni a Wolves elleni meccsre.

This weekends game was tough for us. We knew we were going up against a very tough opponent in the GFA Cowbells. They are a well coached team and play very physical. We did not execute too well at the beginning of the game. When you play against tough competition execution is very important. We were able to execute in the second and third quarter and it allowed us to take a lead but unfortunately we came up short and didn’t get the result we wanted. The kids are continuing to fight through adversity with this years special season and are competing hard. They are continuing to get better and will be ready to play in a few weeks against the wolves.

Junior U17 2020

PosCsapatGyVPctSzpKpNet Pts
1201715318
2110.56774-7
2110.552493
40205266-14

Fotó: Becs László

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük