post

Steelers vs Sharks – Dustin Hawke Willingham szavaival

Nagyon büszke vagyok játékosainkra, edzőinkre és arra, hogy együtt tudtunk dolgozni, hogy lehetővé tegyük ezt a győzelmet.

Köszönjük a Sharks Családnak, hogy részt vesznek az egész éves küzdelemben, hogy leküzdjük az akadályokat és rátaláljunk a sikerre. A Ti folytonos támogatásotok nélkül a sikerünk nem jöhetne létre. Köszönjük!

A meccs egy kemény küzdelem volt, egy nagyon jó ellenfél ellen, akik a szokatlan offense-ükkel nagy kihívás elé állítottak minket. Egy csapatként, egy egységként át tudtuk lépni az akadályokat és elhozni a győzelmet. Ezzel megszereztük a hazai pálya előnyét a rájátszás első körében, ami nagyon fontos számunkra és a szurkolók számára is. Céltudatosan kell edzenünk, hogy felkészüljünk egy nagyon jó ellenfélre, a Kiev Capitalsra. Kérünk mindenkit, hogy jöjjön ki bíztatni a csapatunkat, mivel ez lesz az utolsó hazai meccsünk 2019-ben, amit egy kiváló teljesítménnyel szeretnénk megkoronázni.

 

I am extremely proud of our players, coaches and staff for collectively working together to make this win possible. Thank you so much Shark Family for engaging in this year long battle to grow, find success and overcome a variety of obstacles, without your support, love and consistency we could not find success in anyway whatsoever, so thank you!

This game was a hard fought battle against a very good opponent with an untraditional offense that gave us everything we could handle. WE as a TEAM played TOGETHER and faced a variety of obstacles ik which we continually bounced back from and as a UNIT we were able to pull out a victory and secure a home field first round playoff game which is extremely important for our TEAM and our fans.
We must prepare diligently and aggressively to be prepared to play an extremely good opponent this next game in the Kiev Capitals. Please come show your support and love as this will be our last home game of the 2019 season and we would love to make you all proud and happy with a valiant performance.

Eredmények

Csapat1234Elért pontszám
Steelers71471341
Sharks141431344

Az alapszakasz végére kialakult eredmény

Maker’s Mark Hungary HFL 2019

PosCsapatGyVTSzpKpNet Pts
15001526686
24101025448
33201176750
423088112-24
514085161-76
605096180-84

A folytatásban a wild card kör következik, ahol ismételten a Kyiv Capitals látogat Nyúlra. A tét az elődöntőbe jutás.

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük