post

Rising Stars Cup

Úgy gondolom az esemény nagyszerű volt – mondja Andres Fernandez az utánpótlás head coach.

Jó lett volna, ha több segítséget kapunk a felnőtt csapat tagjaitól, de jó volt látni néhányukat ott. Ami szintén nagyon jó volt, hogy sok szülő kijött szurkolni. A srácoktól láttam néhány nagyszerű dolgot, de még sokat kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, hogy domináns csapat legyünk.
Nem tartom a legjobb ötletnek, hogy egy nap több meccset kell játszaniuk a srácoknak. Erre nincsenek felkészülve sem fizikálisan sem mentálisan. Tisztában vagyok vele, hogy erre azért van szükség, hogy egy ilyen eseményt létre tudjunk hozni és több meccset játszhassunk, mégis nagyon kemény és sérülésekhez vezet. Mindent összegezve a srácok keményen küzdöttek.
Remélem, hogy tudunk erre az eseményre építeni és még több embert és szponzort megmozgatni a csapat érdekében.

U13

Well I believe the event was great. I do wish we could have had a bit more support from the HFL guys but it was still good to see some of them there. It was also great to see the parents there and supporting. I saw some great things from the kids but we have a long way to go to reach our goal and being a dominant team.
I’m not the biggest fan of kids have to play multiple games in one day. The kids are not physically prepared for that. Mentally either. Ik that’s a way of trying to make it an event and have them play more games but it’s still pretty tough and leads to injuries. But with that being said, the kids fought hard.

U15

Rising Stars Cup

A Rising Stars Cup első alkalommal került megrendezésre az U13 és U15 korosztályok számára. A rendező Győr Sharks mellett a Budapest Wolves és a Vinnytsia Wolves (UA) korosztályos csapatai küzdöttek a kupáért. A Budapest Wolves egy korosztállyal (U15), a Győr Sharks és a Vinnytsia Wolves mindkét korosztállyal képviseltette magát. A kupán a következő eredmények születtek:

U15 Budapest Wolves – Vinnytsia Wolves 19-0

U15 Győr Sharks – Vinnytsia Wolves 22-6

U13 Győr Sharks – Vinnytsia Wolves 0-6

U15 Győr Sharks – Budapest Wolves 6-28

Így a fentiek alapján az U13-as kupát a Vinnytsia Wolves, az U15-ös kupát pedig a Budapest Wolves vihette haza. Köszönjük a résztvevő csapatoknak, hogy vállalták a részvételt, a vele járó hosszú utat és természetesen gratulálunk a gyözteseknek!

A kupáról készült képek: U13, U15.

Fotók: Becs László

 

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük