post

Sharks vs Capitals playoff – Dustin Hawke Willingham

Nehéz vereség volt, sok konfliktus és különböző történés vezetett a csapat gyenge teljesítményéhéz a playoff meccsünkön.

Rengeteg mindenen kell dolgoznunk és javítanunk a jövőben. Azt remélem, hogy ezt a offszezont ezek alapján használjuk ki és minden nap kicsivel jobbak leszünk.

Köszönöm a Sharks csapatának és a szurkolóknak az egész szezont, ami kemény volt, de sok örömet okozott. Ezt a vereséget nehéz elfogadni, de ez csak motivál, hogy jobb edző legyek. Nem tudom, hogy fogok-e még játszani, de edzősködni még fogok, remélem, hogy a Sharksnál 2020-ban.

 

This was a rough loss, so many issues and conflicts leading up to our playoff game I believe contributed to the poor performance of our TEAM.

We have a lot to work on and grow for the future, my hope is that we take this off season accordingly and get a little better every single day.

Thank you to the Sharks organization and fans for a fun and hard fought season, this loss was tough to swallow and I know it fuels my fire to be a better coach moving forward. I’m not sure I will play again but I will coach again and I hope it will be with the Sharks in 2020.

Fotó: Szücs Ilona

Eredmények

Csapat1234Elért pontszám
Sharks00000
Capitals13701232
Please follow and like us:

3 thoughts on “Sharks vs Capitals playoff – Dustin Hawke Willingham

  1. These weak minded hungarians cant get on his level. He needs to find a team/players willing to give him some effort.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük