post

Szezon közben érkezett hozzánk Arthur Pete Brown

Art-ot a győri közönségnek különösebben nem kell bemutatni, hiszen az előző két szezonban a labda mindkét oldalán kiemelkedően játszott és igazi playmaker volt a HFL-ben.

Idén viszon a pálya szélen lehet majd őt látni, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé segítené ezzel a csapatot.
A Budapest Cowbells elleni meccs előtt érkezett defensive koordinátor pozícióra és ez egyből meg is látszott a védelem teljesítményén. A korábbi meccs pontzuhatagához képest csak 18 pontot engedett ellenfelének a Sharks Defense és emllett négy fumble-t erőszakolt ki, öt sack-et szerzett és hét negatív yardos tackle-t is elért.
Coach Art jelenléte fel tudta rázni az addig kicsit álmos védelmet és kiválóan tudja motiválni játékosainkat is, hiszen nem egy csatát megvívott már velük a pályán. Elmondható róla, hogy alaposan kielemzi az ellenfél játékát és nagy hangsúlyt fektet a videózásra. Minden meccsre tud valami újat hozni, így nem lesz könnyű az ellenfeleknek felkészülni a Sharks védelméből.
Felnőtt csapatunknál talán csak az utánpótlás várta jobban, hogy megérkezzen, ahol szintén a védelmet irányítja és a nyelvi különbségek ellenére kiválóan megérteti magát mindenkivel.

Győr Sharks – Kyiv Capitals Facebook esemény

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük