post

A legfontosabb meccsükre készülnek a Juniorok

A Budapest Wolves legyőzésével döntős az U19.

November 7-én a Budapest Wolves volt a csapat ellenfele a Junior bajnokság elődöntőjében. Andres Fernandez Junior HC meccsértékelője.

Az elődöntő kemény meccs volt. A rájátszásban nem számít hogy végeztél az alapszakaszban, mindig nehezek a meccsek. A Wolves U19 minden évben a bajnoki címre pályázik. Csapatunk nagyon összeállt és a srácok 12 év után megszerezték újabb playoff győzelmüket az U19-ben.

Nem csak csapattá, hanem családdá álltak össze. Sok kulcsjátékosunk hiányzott különböző okokból kifolyólag, de ez nem számított. Felpörögve és koncentráltan kezdték a meccset a fiúk és vették az akadályokat.

A támadóknál Szabó Kristóf jól cipelte a labdát, nagy futásai voltak. A passzjátékban Gyurkó Tamás találta meg többször Jahn Mátét. Védelmünk bejátszotta az egész pályát és megnehezítettük a pontszerzést. Sárközi Ádám ott folytatta, ahol az előző mérkőzésen abbahagyta és három labdát is megszerzett.

Összességében az egész szezon során leküzdötték az akadályokat. Nagyszerű győzelem volt, de még van egy mérkőzésük.

A végeredmény 38-25 (14-7, 18-6, 0-6, 6-6).

A döntőt eredetileg 2020. november 21-re tűzte ki a Magyar Amerikai Futball Szövetség. Az ellenfél a GFA Cowbells lesz.


The u19 playoff game was a tough game, it doesn’t matter what your record is before anytime you are in the playoffs the games are tough. The wolves are always a championship contender in the Junior championships.

The kids really came together for this first playoff win in 12 years. They really came together as not only a Team but a Family. We were missing a lot of key players for various reasons, but that did not matter. The kids came out focused and energized and were ready for any obstacle that was in front of them.

Offensively Szabo Kristof carried the ball well and has some big runs. Through the air, Gyurko Tamas connected with Jahn Mate on multiple occasions for big plays. Defensively we flew around and made it hard for the wolves to score. Sarkozi Adam continued to create turnovers for us defensively and was able to come away with 3 interceptions.

Ultimately the kids have come together and have been fighting through adversity all season. This was a great Team win, but there is still one more game left.

Fotó: DigitalSport, Jahn Marietta

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük