post

Csapatunk idén visszatér egy régi szokásához és hazai meccseit nemes célra használja

A Sharks amerikai futball csapat jótékonysági adománygyűjtésre hív benneteket.

Csapatunk idén visszatér egy régi szokásához és hazai mérkőzését nemes célra használja: gyűjtést szervez, ezúttal a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthonnak.
Ez az intézmény az értelmileg akadályozott gyermekek nevelését, oktatását látja el 3-18 éves korig, illetve az állami gondoskodásra szoruló értelmileg akadályozott gyermekeket is 3-24 éves korig.
A Sharks saját adományain kívül felhívja kedves szurkolói figyelmét az adományozásra. Mind anyagilag, mind tárgyi eszközökkel (készségfejlesztő eszközök, könyvek, társasjátékok, finommotorika fejlesztő tárgyak – gyurma, festék, színesceruza -, plüssök, sporteszközök) is lehet támogatni az iskolát. Az anyagi támogatást csak a meccsen lehet majd megtenni, viszont az eszközöket hétköznap 9-17 óra között gyűjtjük a Virágszigetben (Győr, Corvin utca 42.).
A Cápák következő ellenfele a Budapest Cowbells lesz május 5-én. A mérkőzés helyszínén felállítunk egy standot, ahol elhelyezhetők lesznek az adományok. Örömünkre szolgál, hogy az iskolából is megjelennek a mérkőzésen diákok, tanárok, akik közül egy valaki szerencsés elvégezheti a kezdőrúgást.

Várunk mindenkit szeretettel május 5-én a nyúli sportpályára. A mérkőzés rendhagyó módon 12:00-kor kezdődik, aki nem tud kilátogatni a helyszínre, az élőben nézheti a Digi Sport2-n.

Facebook esemény

A cikk megosztásával segíted az adománygyűjtés népszerűsítését. Köszönjük!

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük