post

Coaching clinic a MAFSZ szervezésében

Február utolsó hétvégéjén tartotta a MAFSZ a két éves edzői továbbképzés első eseményét, egy két napos coaching clinic keretén belül.

A szövetség minden tagegyesülete jogosult volt korlátlan számú edzőt, illetve egy, legfejebb két játékost küldeni LB és RB posztokra. Csapatunkat játékosként Ráthonyi Kende RB és Hajnik Mátyás LB képviselte, edzőként pedig Becs Péter és Szilas Péter voltak jelen.

A fejlődéshez minden adott volt, hiszen a diósdi edzőkomplexumban két műfüves pálya és videózásra alkalmas termek várták a résztvevőket. Coaching clinic-en az edzők személye még a körülményeknél is fontosabb és elmondható, hogy itt is kitett magáért a Szövetség. A line backer-ekkel nem más foglalkozott, mint az európai top csapatokat megjárt és jelenleg a Fehérvár Enthroners-t irányító Jim Ward. A running back-ek a legsikeresebb német csapat, a Braunschweig Lions egykori játékosától és jelenlegi edzőjétől, Eric Yuma-tól tanulhattak.

A két nap alatt játékosaink és edzőink sok tudást szívhattak magukba, amit hamarosan hasznosíthatnak a pályán, illetve továbbadhatnak a csapatnak.

A MAFSZ honlapján olvasható beharangozót itt találjátok.

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük