post

Beszámoló – Next Generation Bowl VI.

A hétvégén 12 U15 korú játékosunk utazott Bécsbe, hogy a magyar Next Generation Bowl csapat tagjaként megmérkőzzön Európa legjobbjaival.

Ahogy azt korábban írtuk a Budapest Wolves és a Diósd Saints játékosaival alkottak csapatot ifjoncaink. A felkészülésre sajnos csak egy nap állt rendelkezésre a késői u15 bajnokság miatt, így nagy kihívás volt a játékosaink számára, hogy egy teljesen új rendszert kellett megtanulniuk.

Fotó: Szücs Ilona

A támadók a szűkös idő ellenére be tudtak épülni és Takács Dominik irányítóként, Jahn Máté futóként, Polgár Martin elkapóként, míg Kertész-Dapsy Balázs a támadó falban volt kezdő a meccsen, de a még csak 13 éves Németh Levente is elkísérte a csapatot. A védelemnek valamivel könnyebb dolga volt, de az összeszokottság hiánya itt is meglátszott. Bajnok csapatunkból kezdők voltak Balogh Bence, Domán Péter linebackerek, Matkovics Milán cornerback és Hegedüs Dániel defensive tackle. Mellettük sok lehetőséget kapott Domján Mátyás CB, Pintér Máté LB és Balog Szimonetta DE.

Fotó: Szücs Ilona

Az osztrákok dominanciája az elejetől fogva nem volt kérdés. Ettől függetlenül végig küzdöttek a mieink és nem adták fel, így nem volt miért szégyenkezniük a meccs végén. Ezzel véget ért a meccsszezon a Cápáknál. Egy rövid pihenő után gőzerővel indul a felkészülés a következő szezonra.

Fotó: Szücs Ilona

További képek elérhetők itt.

 

Szerző: Szilas Péter

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük