ADATVÉDELEM

A weboldalunk címe: http://sharks.hu.

Weboldalunkon a velünk történő kapcsolatfelvételhez látogatóinknak kapcsolatfelvételi űrlapot kell kitölteniük. A kitöltés során hozzánk eljutott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat a legteljesebb körültekintéssel óvjuk az illetéktelenektől. Harmadik félnek való kiadásuk csakis a törvényben előírt esetekben történhet meg.

Azokat az információkat, amelyek a felhasználók egyedi elérésére alkalmasak (mint például az e-mail címeket) csakis a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe. 

Az oldalra látogatók fizikai (nem internetes) elérésére alkalmas adatait semmilyen formában nem gyűjtjük.

A portál részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat (például a cikkekhez írható bejegyzések űrlapját) minden az oldalra látogató személy saját felelősségére veszi igénybe. Portálunknak joga van e megjegyzéseket moderálni, a hozzászólási szabályzattal ellentétes bejegyzéseket törölni. Az ezeken a csatornákon felvitt különböző hozzászólások szerzői joga adott felhasználót illeti.

Hozzászólások

A kéretlen tartalmak kiszűrése céljából hozzászólási űrlapban megadottakon kívül begyűjtésre kerül a hozzászóló IP címe valamint a böngészőazonosító.

Hozzászóláskor, a megadott emailcím továbbításra kerül a Gravatar szolgáltatás felé. A Gravatar szolgáltatás feltételei az alábbi címen tekinthetőek meg: https://automattic.com/privacy/.

A hozzászólás elfogadása után, a hozzászólásunk tartalma és a profil képünk is megjelenik nyilvánosan.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, amennyiben rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.